• LA IMPOSSIBLE en família 2015-2016

  El programa d’activitats que us proposem vol apropar temes relacionats amb el món del llibre, l’art i la cultura en general d’una manera lúdica i participativa, a la vegada que s’estimula la creativitat, la curiositat i la imaginació. Els tallers estan pensats per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys amb els seus pares, mares o acompanyants

  _________________

  Places limitades:
  10 places // Nens i nenes majors de 5 anys
  Inscripció:
  la setmana de l’activitat al info@laimpossible.cat o  la mateixa llibreria

 • 2015

  ___________________________________________________________________________ 

  Dissabte 21 de novembre a les 18h 

  Guixots dadaistes 

  Coneixeu un moviment anomenat Dadaisme? Els dadaistes foren uns artistes, poetes i escriptors un mica revolucionaris que s’oposaven a les normes i convencions en l’art i la literatura. També eren força juganers i disbauxats, i els agradava experimentar amb tècniques on intervenia l’atzar i la casualitat. Us proposem convertir la llibreria en una mena de “Cabaret Voltaire” per practicar una tècnica que de ben segur hauria fascinat als dadaistes. 

  ___________________________________________________________________________

  Dissabte 19 de desembre a les 18h 

  Un Nadal de postal 

  En aquest taller experimentarem amb diverses tècniques pictòriques per preparar unes postals ben originals. Només ens caldrà sal, cordills, una mica de plàstic... i, és clar, pintura de tots colors, per crear el fons idoni per escriure els millors desitjos per aquells que més estimem. 

 • 2016

  Dissabte 30 de gener a les 18h 

  Les ciutats invisibles d’Italo Calvino 

  Un viatger anomenat Marco Polo descriu al melangiós emperador Kublai Kan les ciutats que ha conegut durant els seus viatges... Aquest és el punt de partida del fascinant llibre d’Italo Calvino. Us proposem un joc per imaginar i il·lustrar aquestes ciutats amb una tècnica tan màgica com les ciutats invisibles de Calvino. 

  ___________________________________________________________________________ 

  Dissabte 20 de febrer a les 18h 

  Punts, puntillistes i puntillismes 

  Sabíeu que els puntillistes eren uns pintors que coneixen molt bé les lleis del color? Voleu conèixer-les vosaltres per poder experimentar amb la pintura? Descobrirem una tècnica que no coneixen els puntillistes, però segurament, si l’haguessin conegut, l’haurien aplicat. 

  ___________________________________________________________________________ 

  Dissabte 19 de març a les 18h 

  Koinobori, el peix volador 

  Els koinobori són banderes tradicionals japoneses que tenen forma de carpa i que es pengen en diades especials com el dia dels infants, un dia dedicat als més petits de la casa per tal que creixin forts i sans. Per això us proposem realitzar el vostre propi koinobori i així penjar-lo en el vostre balcó o finestra perquè voleï un dia de vent. 

  ___________________________________________________________________________ 

  Dissabte 16 d’abril a les 18h 

  La bossa dels llibres 

  Ja sabeu quin llibre us comprareu per Sant Jordi? Sigui quin sigui, us caldrà un lloc per transportar-lo i tenir-lo protegit. En aquest taller estamparem les nostres pròpies bosses utilitzant un recurs molt proper a l’antiga tècnica del bàtik

  ___________________________________________________________________________ 

  Dissabte 21 de maig a les 18h 

  Concertina Sketchbook 

  Un sketchbook és un llibre per fer esbossos que normalment utilitzen els pintors en el seu procés creatiu o bé les persones que els agrada dibuixar les coses que es troben pel camí. Us proposem fer una llibreta amb un format perfecte per anar prenent nota dels paisatges i persones que us trobareu durant les vacances d’estiu. 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies