• CLUB DE LECTURA LA IMPOSSIBLE

 • Una trobada mensual per compartir punts de vista

  Convençudes que obrir un espai de diàleg entorn a una lectura comuna és una proposta enriquidora per al nostre dia a dia, us presentem el Club de lectura de LA IMPOSSIBLE!  

  Per a participar-hi us podeu apuntar via mail (info@laimpossible.cat), xarxes socials o a la mateixa llibreria. L'accés és lliure i obert a tothom.
 • 2022

  Dilluns 24 de gener a les 18:30h

  Loxandra, de María Iordanidu · Acantilado· Conducció Cristina Català i Puigbo

  Dilluns 28 de febrer a les 18:30h

  La punyalada, de Marian Vayreda · Editorial Barcino · Conducció -

 • ESCRIU-NOS A INFO@LAIMPOSSIBLE .CAT!

 • Loxandra, de Maria Iordaniu

  La Loxandra - una dona de caràcter, indiscreta i remugaire, però també protectora, generosa i tendra - viu a la bulliciosa i extraordinària Constantinoble finisecular, cohabitada per grecs, turcs i moltes altres ètnies. Transsumpte de les heroïnes que poblen les comèdies clàssiques, la Loxandra no només porta les regnes de la seva mateixa vida, sinó que és també l'ànima de la seva família, amb l'ajuda, clarament, de la verge de Baluklí. I així, els matrimonis, els dols, els tristos comiats al port de la ciutat, els alegres i saborosos banquets de reencontre o les mudances marquen el ritme de la seva vida. Crònica d'una família i d'una època, aquesta vitalista i bella novel·la de Maria Iordanidu - inspirada en la vida de la seva àvia - ens transporta a una ciutat dominada per la música, els sabors i colors, i evoca la fràgil felicitat que va truncar la guerra
 • Dilluns 24 de gener a les 18:30h

 • Ahora Loxandra lamenta las horas que el sueño le roba. Se despierta todavía más temprano para disfrutar de la primavera y la disfruta con los ojos, con la nariz, con los oídos, con los poros de su piel.

 • I, PRÒXIMAMENT...

 • La Punyalada, de Marian Vayreda

  Un clàssic contemporani que narra la lluita entre dos homes, l'Albert i l'Ivo, per una dona, la Coralí. La història s'emmarca en el bandolerisme més sagnant que es va viure a l'alta Garrotxa després de les carlinades, un món en què la pietat i la compassió gairebé han desaparegut com a conseqüència de la guerra. Assistim a la bestialització de l'ésser humà, a la victòria dels instints més primaris i violents i a la destrucció més absoluta de la civilització per part d'una natura salvatge, totpoderosa i devastadora. És una obra magnètica, plena d'acció i de gris imprevisibles, que ens convida a reflexionar sobre la condició humana i a preguntar-nos fins a quin punt encara funcionen els estereotips de gènere.
  La punyalada és una de les obres cadbals de les lletres catalanes i la culminació de la producció literària de Marian Vayreda (1853-1903).
 • Dilluns 28 de febrer a les 18:30h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto