• CLUB DE LECTURA LA IMPOSSIBLE

 • Una trobada mensual per compartir punts de vista

  Convençudes que obrir un espai de diàleg entorn a una lectura comuna és una proposta enriquidora per al nostre dia a dia, us presentem el Club de lectura de LA IMPOSSIBLE!  

  Per a participar-hi us podeu apuntar via mail (info@laimpossible.cat), xarxes socials o a la mateixa llibreria. L'accés és lliure i obert a tothom.
 • 2022

  Dilluns 28 de febrer a les 18:30h

  La punyalada, de Marian Vayreda · Editorial Barcino · Conducció -

  Dilluns 28 de març a les 18:30h
  Jo, Tituba, la bruixa negra de Salem, de Maryse Condé · Tigre de Paper· Conducció -
 • ESCRIU-NOS A INFO@LAIMPOSSIBLE .CAT!

 • La punyalada, de Marian Vayreda

  Un clàssic contemporani que narra la lluita entre dos homes, l'Albert i l'Ivo, per una dona, la Coralí. La història s'emmarca en el bandolerisme més sagnant que es va viure a l'alta Garrotxa després de les carlinades, un món en què la pietat i la compassió gairebé han desaparegut com a conseqüència de la guerra. Assistim a la bestialització de l'ésser humà, a la victòria dels instints més primaris i violents i a la destrucció més absoluta de la civilització per part d'una natura salvatge, totpoderosa i devastadora. És una obra magnètica, plena d'acció i de gris imprevisibles, que ens convida a reflexionar sobre la condició humana i a preguntar-nos fins a quin punt encara funcionen els estereotips de gènere.
  La punyalada és una de les obres cadbals de les lletres catalanes i la culminació de la producció literària de Marian Vayreda (1853-1903).
 • Dilluns 28 de febrer a les 18:30h

 • Vençut, rebregat, i destruïts els darrers vestigis del meu ser moral, vaig caure d'espatlles, rompent en un plor sec, sense llàgrimes, que malament podia dar-les mon cor eixarreït com una esca, barrat a la fe, a la caritat i a l'esperança.

 • I, PRÒXIMAMENT...

 • Jo, Tituba, bruixa negra de Salem, de Maryse Condé

  Filla de l’esclava Abena, violada per un mariner anglès a bord d’un vaixell negrer, la Tituba, nascuda a Barbados, és iniciada als poders sobrenaturals per Man Yaya, sanadora i endevina. El seu casament amb en John Indien la porta a Boston, i més endavant al poble de Salem, al servei del pastor Parris. En l’atmosfera histèrica d’aquesta petita comunitat puritana és on tenen lloc els famosos judicis de les bruixes de Salem el 1692. La Tituba és arrestada i oblidada a la presó fins a l’amnistia general de dos anys més tard. Aquí s’acaba la història. Maryse Condé la rehabilita, la treu d’aquest oblit a què havia estat condemnada i, per acabar, la torna al seu país natal, la Barbados dels temps dels cimarrons i de les primeres revoltes d’esclaus.
  Condé ens portarà fins a l’ambient purità i supersticiós de Salem i a Barbados en l’època de les primeres revoltes d’esclaus.
 • Dilluns 28 de març a les 18:30h