DIMARTS 29 · 60 anys del naixament de la AI

25/11/2016
  • Conferència sobre Intel·ligència Artificial

  • “Intel·ligència (artificial) i sensibilitat (natural)” és el títol de la conferència sobre Intel·ligència artificial que impartirà Antoni Munné-Jordà, escriptor i editor de ciència-ficció a Pagès Editors, i que tindrà lloc el 29 de novembre a les 19 h.

    "Tractarem de reflexionar sobre si és veritat que mentre la tecnociència avança en la construcció de la intel·ligència artificial la literatura i el cinema alerten sobre la possible pèrdua de la sensibilitat natural. Començarem explicant un conte, «Les superjoguines duren tot l’estiu» de Brian W. Aldiss, veurem com l’escriptor Ian Watson va treballar per construir-ne un guió per al cineasta Stanley Kubrick, i com finalment va dur-lo a la pantalla Steven Spielberg amb el títol AI (Intel·ligència artificial). A partir d’aquí mirarem de trobar exemples de la nostra literatura que incideixin en el mateix tema, ja des d’un conte al·legòric de Fèlix Cucurull del mateix 1956 de la definició de McCarthy."

    l

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto