• Qui som

  LA IMPOSSIBLE. LLIBRETERS és una llibreria especialitzada en català, amb una tria acurada de narrativa i assaig, també en altres llengües. Neix el juliol del 2013 de la mà de Mireia Perelló, Olga Federico i Tono Cristòfol, amb la intenció d'esdevenir un model de llibreria molt concret que abraci les sinergies culturals de la ciutat. 

  Després d'una llarga experiència en el món del llibre, engeguen el projecte que vol ser un espai de referència en català a Barcelona, distingit per un fons de qualitat i una selecció de les millors novetats editorials. Amb l'objectiu d'apuntalar aquesta proposta cultural, s'organitzen tallers familiars, presentacions de llibres, clubs de lectura i exposicions relacionades amb el món literari.

  "Siguem realistes, demanem l'impossible."

 • ELS NOSTRES SERVEIS

  Si sou una empresa i voleu obsequiar als vostres clients o bé al vostre equip de treball, el llibre és una opció excel·lent. Des de la impossible us ajudarem en tot el que calgui per trobar l'opció que encaixi amb la vostra idea. Celebrar Sant Jordi, Nadal o tenir un gest d'agraïment es pot fer des d'una llibreria com la nostra.

  Si sou una escola i voleu treballar la vostra biblioteca escolar us ajudarem en tot el que calgui perquè aquest espai cabdal de l'escola sigui el cor i ànima del vostre centre.

  Si sou una biblioteca i necessiteu serveis específics contacteu amb nosaltres i treballarem plegades per estalviar-vos temps i optimitzar la vostra feina.