Recomanacions dominicals! Novembre 2021

06/11/2021
 • 7 DE NOVEMBRE: ANIMAL, DE LISA TADDEO

 • La nostra recomanació dominical és...
  Animal, de Lisa Taddeo
  Una obra molt intensa, carregada d’aquesta honestedat crua i encisadora tan americana, amb humor negre i una sensació inquieta i morbosa, sensual, que ens atrapa i ens porta a través de les pàgines com una brisa molt càlida, que ens fa suar i estar atrapades en un relat arquitectònicament perfecte.
  La Joan és una dona aterradora, però molt vulnerable. La volem conéixer. Volem que tot surti volant pels aires i, al mateix temps, esperem un tancament feliç, una revelació lluminosa i epifànica. Seguim la seva història, que tanteja les relacions familiars i com ens determinen al llarg dels anys, i engoleix els homes de la seva vida, tot amb unes descripcions tan concretes i comprensibles que aterra i excita.
  Què més podem dir? És una obra trepidant, pensada per aquelles que vulguin no sortir d’un llibre, per aquelles que busquin sensualitat morbosa i estiguin preparades per a la cruesa de la realitat, també per a les que no volen perdre res, volen el món i més, Nova York, Los Ángeles i Itàlia, un còctel explosiu!
  Esperem que gaudiu d’aquesta setmana, de la lectura i de l’aventura que representa la nostra ment i les nostres vides!

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto